BOSSY KNJIŽNICA

BOSSY CAFE KNJIŽNICA

“The world belongs to those who read”

Bossy,

Ravno knjige so tiste, ki so nama spremenile miselnost in predstavljajo velik del najine poti na področju osebne in poslovne rasti. Zate sva ustvarili Bossy knjižnico, kjer bova s tabo mesečno delili knjige, ki so nama razširile obzorja in verjameva, da bodo tudi tebi pomagale na tvoji poti.

Pripravi si svojo najljubšo kavico ali čaj, udobno se namesti in si privoči svoj #bossytime, investiraj čas vase.

Nina in Tjaša

ONLINE KNJIŽNICA

Vedno bova zagovornici tiskanih knjig, če prisegaš na digitalno obliko pa z veseljem s tabo deliva povezavo do knjižnice 6,820,622 BREZPLAČNIH knjig. Kjer boš našla vse knjige, ki jih potrebuješ za osebni in poslovni razvoj.

Povezava: online knjižnica

 

ROBERT KIYOSAKI

RICH DAD POOR DAD

V tej knjigi boš pridobila nova znanja o prepričanjih glede služenja denarja. Naučila se boš, kako lahko dosežeš finančno svobodo. Kiyosaki ti v knjigi odpravi tudi prepričanje, da lahko postaneš bogata samo, če trdo delaš.

SIMON SINEK

START WITH YOUR WHY

S pomočjo knjige se boš naučila zakaj je takoj pomembno poiskati svoj zakaj ter jasno definirati svoje poslovne ter osebne vrednote, ki ti bodo pomagale, da boš dolgoročno sledila svojim ciljem. Spoznala boš pomembnost zlatega kroga in vprašanja, ki te bodo usmerjala na tvoji podjetniški poti.

DALE CARNEGIE

HOW TO WIN FRIENDS INFLUENCE PEOPLE

Knjiga ti približa načine kako pridobiti naklonjenost ljudi, kako jih prepričati ter kako vplivati na njih. Naučila se boš kako lahko izboljšaš svoje odnose in interakcije z ljudmi v tvojem življenju.

W. CHAN KIM, RENEE MAUBORGNE

BLUE OCEAN STRATEGY

S knjigo boš spoznala kako ustvariti svoj prostor oz. modri ocean v poplavi rdečih oceanov, ki so nasičeni in polni konkurence. Med prebiranjem knjige se boš vprašala kako si lahko drugačna in ponudiš storitve/ izkušnjo drugačno od svoje konkurence.

MARK MANSON

DOL MI VISI

Sporočilo avtorja je predvsem v tem, da če hočeš, da bi ti “dol viselo” za težave, potem ti mora biti najprej “jebeno” mar za nekaj, kar je pomembnejše od težave. V knjigi spoznaš, da je naša sodobna družba obsedena z nerealistično pozitivnimi pričakovanju, ironično pa je, da nas to opominja na nekaj kar nismo. V knjigi spoznaš, da ne upaj, da boš živela brez težav, saj to ne obstaja – raje upaj, da boš imela veliko dobrih težav.

T. HARV EKER

SKRIVNOSTI MILIJONARJEVEGA UMA

V tej knjigi spoznaš načine – kako misliti bogato, da postaneš bogata. Z uporabo načel iz te knjige boš popolnoma spremenila svoj pogled na prihodke in odhodke. Dovoli si in spoznaj um milijonarjev. Zapomni si, če praviš, da si vredna, potem si. Če praviš, da nisi vredna bogastva, potem nisi. V obeh primerih boš živela skladno s svojo zgodbo.

PAULO COELHO

ALKIMIST

Vsak človek ima možnost, da uresniči to kar sanja. Knjiga te uči, kako slediti svoji življenjski viziji v katero verjameš. Ne boj se neznanega, sposobna si ustvariti to kar si želiš in potrebuješ. Skozi zgodbo se boš naučila mnogo pomembnih življenjskih lekcij.