BOSSY OPEN MIC

Bossy dobrodošla!

V Bossy Cafe kavarnici vsak mesec organiziramo Open mic dan, kjer prostor na glavnem odru v kavarnici prepustiva tebi in te izpostaviva, da z Bossykami podeliš svoja znanja. Izkoristi priložnost in se predstavi, da skupaj rastemo, se učimo in delamo na sebi. 

Tukaj boš vsak mesec našla nov video, ki ga bo s tabo podelila ena od Bossyk. 

Če želiš izkoristiti priložnost in tudi ti stopiti na Bossy oder, nama napiši na info@bossycafe.com in predstavi znanje, ki bi prav prišlo ostalim Bossykam. 

Nina in Tjaša 

[progressally_media media_id=”1″]

GRAFIČNA OBLIKOVALKA

Tina

V tem posnetku Tina iz Malina Design s tabo deli kaj so GIF-i in kako jih ustvariti na dva načina. Spoznala boš kako GIF-e ustvariti v profesionalnem programu in kako jih preprosto lahko oblikuješ v Canvi. Na koncu posnetka ti razloži tudi postopek kako jih objaviti, da so vidni na Instagramu kjer jih lahko uporabiš v svojih storyjih.

[progressally_media media_id=”2″]

RAČUNOVODJA

Tamara

V tem posnetku te bo Tamara Avguštin seznanila z osnovami računovodstva. Vse vemo kako zamudno in odveč nam je urejanje računovodskih dokumentov, zato bo Tamara s tabo delila nasvete in trike za organizacijo dokumentov. Seznanila te bo z razliko med dejanskimi in normiranimi stroški, določanjem davčne osnove ter zavezanci in nezavezanci za DDV.