LE ŠE KORAK TE LOČI DA PRIČNEŠ URESNIČEVATI SVOJE CILJE

Da boš lahko kot Bossy-ka naslednjih 7 DNI BREZPLAČNO dostopala do VSEH vsebin znotraj Bossy membershipa, spodaj vpiši podatke - brez skrbi, nič ni ne bo zaračunano. Po 7 dneh se v svojem profilu preprosto odjaviš, če ne želiš ostati z nami in biti del najhitreje rastoče skupnosti ambicioznih posameznic 🔥.

IZKORISTI PRILOŽNOST IN POKUKAJ BREZPLAČNO 👀

PRIDRUŽI SE SPODAJ 👇🏻😍

[accessally_order_form offer_id=’17’ allow_coupon=’no’]

Bossy Cafe Membership je mesečna članarina, ki ti omogoča dostop do vseh vsebin znotraj Bossy Cafe virtualne kavarne. Deluje po principu mesečne članarine, ki znaša 29,90€ ti zagotavlja 30 dnevni dostop do vseh vsebin. Plačilo je avtomatsko in se ponavlja vsakih 30 dni (od dneva prve prijave) do preklica.

Od naročnine se lahko kadarkoli odjaviš pod zavihkom “moj profil”, s čimer prekineš vsa nadaljna plačila in izgubiš dostop do vseh vsebin.

Celoten dostop pridobiš za

29,90€ MESEČNO

ZAKAJ ti omogočava dostop brez visokih finančih vložkov?

Ker želiva:

  • da si dovoliš in preizkusiš nov način učenja in se znebiš vseh “kaj če”, vseh dvomov in daš priložnost rasti ter razvoju
  • da ti z vsemi informacijami na enem mesto olajšava soočanje s podjetniškimi izzivi
  • da si membership lahko privoščiš tudi, če si čisto na začetku, ko paziš kam vložiš vsak evro

Pridobi dostop do:

  • MESEČNEGA MASTERCLASSA s strokovnjakom
  • VSEH PRETEKLIH mesečnih masterclassov
  • BOSSY COACH delovnega zvezka
  • ZAPRTE FACEBOOK SKUPINE
  • javljanja 2x mesečno – Q&A in skupinsko postavljanje ciljev
  • mesečnih BONUSOV

BOSSY MEMBERSHIP

Kako deluje?

Kakšna je cena membershipa?

Mesečna naročnina na Bossy Cafe membership je 29,90eur.

Če plačam dostop do membershipa za 2 meseca, ali mi potem te teme ostanejo za vedno?

Z datumom, ko prenehaš z mesečno naročnino, izgubiš dostop do spletne strani in celotnega membershipa, torej do vseh vsebin, ki so na voljo na spletni strani BossyCafe.

Če se včlanim, dobim dostop do vseh vsebin ali samo za tisti mesec, ko sem se prijavila?

Ko se včlaniš v Bossy Cafe membership, takrat prejmeš dostop do aktualnih mesečnih vsebin in še vseh za nazaj. Torej, prejmeš dostop do vseh vsebin in informacij, ki so bile objavljene od začetka ustanovitve Bossy membershipa, septembra 2020. Pogledaš lahko od prvega videa – razlog je predvsem v tem, da se teme dopolnjujejo in nadgrajujejo, kar pomeni, da iz meseca v mesec tvoje pridobljeno znanje raste in se smiselno dopolnjuje, da kar najlažje dosečež svoje cilje.

Kako se lahko odjavim in prekinem mesečno naročnino?

Ne skrbi, v enem koraku si takoj odjavljena. V zgornji vrstici klikneš na “moj profil” in stran te preusmeri na urejanje profila, kjer klikneš gumb, da želiš preklicati naročnino.