Bossy, le korak te loči, da se nam pridružiš v ekskluzivni privatni Facebook skupini!

Prostor za ambiciozne ženske, kjer se povezujemo, skupaj rastemo vsaka na svojih ciljih in strategijah, medtem ko ena druga podpiramo ter vzajemno motiviramo.

Ker ob vzponih in padcih potrebuješ svojo #bossybestie, ki te dvigne z nasvetom, pravimi besedami in na katero se lahko obrneš po nasvet glede katerekoli biznis teme oziroma izziva s katerim se soočaš.

Bodi bossy, bodi ti.

bossycafe

Vedno bodi prijazna do drugih

Prepričani sva, da si prijazna do vseh. Naj bo to le manjši opomnik, da se v Facebook skupini še posebej potrudimo biti prijazne ena do druge in spoštovati različna mnenja/predloge.

Brez promocij in neželenih vsebin

Samopromocija, neželene vsebine in nerelevantne povezave niso dovoljeni, vključno z brezplačnimi vsebinami oz. “freebiji”. Za promocijo določenih vsebin bodo namenjene objave za izpostavitev.

Kar se zgodi v skupini, ostane v skupini.

Spoštuj zasebnost članic in zadrži informacije, ki bi lahko bile občutljive narave. Med seboj si pomagamo, se podpiramo in skupaj premagujemo izzive – samo na ta način bomo lahko rastle.

Ohrani fokus, tukaj govorimo o biznisu.

Tukaj govorimo o rasti, ciljih, biznisu in drugih bossy temah, tako da ne bodi presenečena, če vprašanje/objava o najljubši restavraciji ne bo sprejeto. Fokus, bossy – na cilje!

Brez ustvarjanja podskupin.

Ustvarjanje podskupin ni dovoljeno (z vključevanjem skupine Bossy Cafe membershipa), kjer bi se nadaljevali pogovori in razprave. Skupaj s strokovnjaki vlagamo cele sebe, da ustvarimo najboljši možen prostor s kvalitetnimi vsebinami in podporo.

Pravila Bossy skupnosti

Deli svoj napredek, strategije, majhne zmage in korake, ki te bodo pripeljale do ciljev in seveda tudi vse izzive ter neuspehe s katerimi se srečuješ. Kako se ti sliši, če ti rečeva, da boš v skupnosti našla svojo #bossybestie, ki bo postala tvoj partner na katerega se lahko zaneseš in skupaj s tabo rastla na biznis in osebnem področju?

Vstop dovoljen vsem bossy posameznicam
V kolikor poznaš bossy, ki še ni v skupnosti in veš, da bi ji koristne vsebine pomagale pri rasti njene poslovne ideje, potem je ne pozabi povabiti v membership in našo zaprto skupino.