CANVA QUEEN - Zgradi svojo vizualno podobo

[progressally_media media_id=”4″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar width=”600px”]

ŠTEVILKA 3

Kaj se boš naučila?

BOSSY MASTERCLASS

“Nauči se oblikovati vsebine, ki pritegnejo.”

Ne glede na to ali si se svoje grafične podobe že lotila ali ne, se boš v tem mesecu poleg Canve naučila kako vizualno postaviti svoj brand. Najprej se bomo posvetile osnovam in raziskovanju, se sprehodile skozi ključna vprašanja za uspešen začetek, da boš lažje določila v katero smer bo grafična podoba sovpadala s tvojo idealno stranko. Zgradile bomo osebnost tvoje blagovne znamke, kako jo vidiš ti in kako jo vidijo drugi. Skupaj bomo sestavile tudi vision board, kjer boš na enem mestu strnila vse ideje in jih skozi ta mesec povezala v vizualno dodelan brand. Spoznala boš osnovne in naprednejše funkcije Canve ter vse trike, ki ti bodo pomagali oblikovati vsebine, ki pritegnejo na socialnih omrežjih.

Nina in Tjaša

STROKOVNJAK MESECA

Katarina Bašič

Moje ime je Katarina in v tem mesecu te bom popeljala skozi temelje grajenja tvoje prepoznavne znamke, oblikovanja in ustvarjanja v Canvi. Na področju spletnega marketinga in vizualnih strategij delujem zadnjih nekaj let, v katerih sem sodelovala z najbolj uspešnimi podjetji kot so Maja Marketing Lab, EkoŠkrnicl in Savina Atai. Trenutno delujem samostojno in oblikujem celostne grafične podobe, embalaže ali pa ostale tiskovine.

Kaj vsebuje Masterclass “Canva Queen”

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video – sklop 1: osnove in raziskovanje podobe tvojega branda
  • Video – sklop 2: spoznaj Canvo
  • Video – sklop 3: grajenje vizualne podobe

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • Odgovarjanje na vprašanja Canva Queen s Katarino Bašič (25. 11.)

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

Celoten masterclass sem razdelila na tri glavna področja za katera trdim, da so osnova, ki ti bo pomagala “obleči” in “obuti” tvojo znamko. Vabim te na pravo vizualno raziskovanje, kjer bova namesto platna in čopičev raziskovali Canvo, tvoji domišljiji in kreativi pa bova pustili prosto pot. Pri ustvarjanju vizualnih vsebin ti predvsem želim, da ne sodiš svojega unikatnega izražanja, saj je ravno ta tisti, ki te bo ločil od ostalih.

Bodi samosvoja #bossy, in pokaži svetu svoj unikaten talent in v čast mi je, da ti bom pri tem lahko pomagala s svojim znanjem.

Katarina

VIDEO POSNETKI

BONUS VIDEO - CANVA ZA SOCIALNA OMREŽJA

Poglej video posnetke