KAJ TE ČAKA V MEMBERSHIPU

MESEČNI MASTERCLASS

Vsak mesec te znotraj Bossy virtualne kavarnice pričaka nova tema s strokovnjakom meseca. Strokovnjaki svoje izkušnje s tebo delijo preko video tečajev v vrednosti več 100€.

Teme se mesečno nadgrajujejo in dopolnjujejo. Ko se nam pridružiš, dobiš dostop do vseh tekočih in preteklih vsebin.

Vrednost: 199 - 500€ / mesečno

ZAPRTA SKUPINA

Dostop do ekskluzivne, zaprte Facebook skupine kjer skupaj delimo svoj napredek, si med seboj pomagamo in rastemo.

Prostor kje boš našla podporo istomislečih posameznic. Saj veš kako pomembno je za tvojo rast s kom se obkrožiš.

Vrednost: neprecenljiva

(resno Bossy, kako lahko oceniš dnevno podporo Bossy posameznic)

BOSSY COACH

Vsak mesec te poleg video vsebin pričaka nov Bossy Coach, tvoj delovni zvezek s katerim boš vsa svoja znanja takoj pretvorila v prakso.

Skozi vaje in primere te bo vodil, da boš še lažje in hitreje osvojila vsa znanja.

Vrednost: 99€ / mesečno

PRIDRUŽI SE SPODAJ 👇🏻😍

[accessally_order_form offer_id=’4′ allow_coupon=’yes’]

Bossy, preberi spodnja najpogostejša vprašanja in izkoristi svoj darilni bon. Pridruži se virtualni kavarnici, kjer boš pridobila vsa znanja in motivacijo za tvojo rast! 😍👑

Veljavnost darilnega bona: 1.12.2021

BOSSY MEMBERSHIP

Kako deluje?

Za darilo sem dobila Bossy Cafe darilni bon.

Čestitke Bossy! Potem si prišla na pravo stran za prijavo z darilnim bonom. V zgornji obrazec vpiši svoje podatke ter unikatno kodo, ki je zapisana na tvojem darilnem bonu in ustvarjen bo tvoj Bossy profil s katerim boš pridobila dostop do virtualne kavarnice, da lahko že takoj pričneš z gledanjem vseh aktualnih in preteklih vsebin.

Moram dati podatke kartice, čeprav imam darilni bon?

Ob prijavi moraš vpisati tudi podatke kartice, da te sistem spusti v Bossy Cafe Membership – ne skrbi, nič ti ne bo zaračunano. Ob vpisu z darilnim bonom ti tvoja unikatna koda, ki je napisala na bonu – omogoča, da se prijaviš brezplačno.

Po preteku tvojega darilnega bona (v obdobju 30, 90 ali 180 dni) lahko prekličeš mesečno naročnino – v zgornji vrstici klikneš na “moj profil” in stran te preusmeri na urejanje profila, kjer klikneš gumb, da želiš preklicati naročnino. v svojem Bossy profilu ali na email info@bossycafe.com.

V kolikor pa naročnine ne boš preklicala pa ti bo po preteku bona avtomatsko zaračunana naročnina za naslednji mesec v znesku 19,90 eur. 

Zakaj imam tako nizko ceno, če ostanem v Bossy Membershipu po preteku bona?

Do 31.12.2020 si lahko sama ali pa ti je kdo od tvojih najljubših kupil darilni bon po ceni 19,90 eur (znesek članarine za en mesec), tako da zate ostane cena enaka dokler ostajaš aktivna članica in se ne izpišeš.

V kolikor se boš po preteku bona izpisala in se želela naknadno pridružiti pa se boš morala vpisati po takratni redni ceni membershipa (npr. 29,90 eur).

V primeru, da se po preteku bona odločiš ostati v membershipu pa boš imela vsak mesec članarino v višini le 19,90 eur, saj je bil po tej ceni kupljen tvoj bon.

Preglej vsebine, izkoristi bon, ki si ga prejela in vso teorijo pretvori v prakso ter spremljaj svoj napredek! 

Z januarjem 2021 se dvigne cena mesečne naročnine.

Do katerih vsebin imam dostop z darilnim bonom?

Ko se včlaniš v Bossy Cafe membership, prejmeš dostop do aktualnih mesečnih vsebin in še vseh za nazaj. Torej, prejmeš dostop do vseh vsebin in informacij, ki so bile objavljene od začetka ustanovitve Bossy membershipa, septembra 2020. Pogledaš lahko od prvega videa – razlog je predvsem v tem, da se teme dopolnjujejo in nadgrajujejo, kar pomeni, da iz meseca v mesec tvoje pridobljeno znanje raste in se smiselno dopolnjuje, da kar najlažje dosežeš svoje cilje.