KORAKI DO DOBRE SPLETNE STRANI

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 7

Kaj se boš naučila?

Postaviti ter urediti svojo novo spletno stran

Spoznala boš vse korake, ki te vodijo do postavitve odlične spletne strani, kjer boš lahko predstavila svoj izdelek ali storitev. Od osnov, ki jih potrebuješ poznati – kaj je WordPress, cms, kaj je gostovanje, domena in vse ostale informacije do bolj podrobnih korakov, da boš lahko sama postavila ter upravljala svojo spletno stran in bila korak bližje svojim ciljem. Uporaba WordPressa je enostavna in v tem mesecu se boš naučila od začetne namestitve, do uporabe vtičnikov, uporabe različnih ter vse o tem, kako postaviti dobre temelje, da boš zgradila svojo spletno stran ali spletno trgovino.

Obstoječo spletno stran dodelati ter urediti

S pregledom WordPressa se boš počutila domače pri urejanju in izboljševanju svoje spletne strani. Meni, pod meni, posodobitve, razdelki ter vsi drugi deli, ki te čakajo v urejanju tvoje spletne strani ti bodo postali kristalno jasni, da jih boš kar najbolje izkoristila za urejanje in oblikovanje. Maja pri vsakem koraku jasno in preprosto pove za kaj se katera funkcija uporablja, priporoča kako lahko uporabljaš določene dodatke ter kako si stran urediš, da je kar najbolj pregledna ter omogoča tvojim strankam, da doživijo kar najboljšo izkušnjo s spletnim branjem in nakupovanjem.

Čas je, da tvoja spletna stran zaživi

Katere so priporočene splošne nastavitve, kako zamenjati teme, namestiti vtičnik in poskrbeti, da tvoje ideje pridejo v realizacijo ter sama ustvariš spletno stran? Ne skrbi, po pregledu vsebin, ki jih je Maja pripravila zate, boš imela vsa znanja, da tvoja spletna stran zaživi, tudi če nisi tehničen tip.

BOSSY MASTERCLASS

“Tvoj nov zaposleni, ki dela 24/7”

Hej Bossy,

veva, da se zavedaš kako pomembna je tvoja spletna stran. Predstavljaj si jo kot tvojega zaposlenega, ki dela zate 24 ur dnevno, 7 dni v  tednu brez počitka in dopustov. Kaj je njegova naloga? Pri čem ti lahko najbolj pomaga in koristi? Je to prodaja, pridobivanje novih strank? Povečanje promocije? Povezovanje?

Ne glede na to ali si svojo spletno stran že postavila ali pa se šele soočaš z začetki in želiš postaviti svojo prvo spletno stran in ne veš kako začeti – ne skrbi, v tem mesecu se boš naučila kako na WordPressu postaviti spletno stran ter kako svojo obstoječo kar najbolj izkoristiš in dodelaš.

Maja te bo peljala skozi vse korake, da boš postavila trdne temelje in potem gradila svojo podobo ter svojim obiskovalcem omogočila kar najbolj prijetno izkušnjo na tvoji strani. Preteklih šestih mesecih smo svoja znanja nadgrajevale, da si sedaj na točki, ko si pripravljena na ta korak. Bossy veva, da je eden izmed večjih stopničk na tvoji poti definitivno postavitev spletne strani in s tem masterclassom boš prihranila marsikateri stresen trenutek in finančni vložek. Predvsem pa se boš sama seznanila kako delujejo spletne strani, ker je pomembno, da imaš kot podjetnica globino in širino – da boš sama lahko urejala svojo spletno stran, dodajala izdelke, spreminjala besedilo in da ne boš povsem odvisna od programerja.

Komaj čakava, da pričneš z vsemi vsebinami, ki jih je zate pripravila Maja Ojsteršek in se veseliva tvoje prve ali nadgrajene spletne strani.

Nina in Tjaša

STROKOVNJAK MESECA

Maja Ojsteršek - MOD

Kaj vsebuje Masterclass “Kako do dobre spletne strani”

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video 1 – Čas je za tvojo novo spletko
  • Video 2 – Pregled WordPressa
  • Video 3 – Urejanje v WordPressu
  • Video 4 – Urejanje v WordPressu 2. del

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • LIVE odgovarjanje na vprašanja v FB zaprti skupini
  • mesečni BONUS z Majo

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

Maja Ojsteršek je ena tistih bossy posameznic, ki je sanjala o tem, da bi imela več prostega časa, želela početi tisto kar zares obožuje, zaživeti svoje sanje, biti bolj kreativna, svobodna in želela vsaj poskusiti – in uspelo ji je. Dala je odpoved in se 100% posvetila svojim sanjam – sedaj kot grafična oblikovalka in razvijalka spletnih strani, pomaga podjetnikom, da svoje vizije spremenijo v uspešne zgodbe.

Načrtuje, oblikuje in postavlja spletne strani, s katerimi podjetniki navdušijo svoje idealne strani. Oblikuje njihove grafične podobe in nudi različne tečaje. Podjetnica, ki navdušuje s svojo MOD butično agencijo za postavljanje spletnih strani.

 

Video vsebine

BONUS

Bossy, da bodo tvoji začetki pri postavljanju spletne strani še lažji, ti Maja Ojsteršek podarja BONUS – priročnik za načrtovanje tvoje spletne strani, ki ti bo pomagal, da se dobro pripraviš na spletno stran ter dodaten video, v katerem ti pokaže, kako se rokuješ z bloki in ustvarjanju posamezne strani!

Klikni na bonus, kjer boš na mail dobila še nekaj dodatnih nasvetov in trikov! 🙂

Odlična priložnost zate – bonus lahko izkoristiš le do konca marca 2021. 

UPORABNE VSEBINE

HITRI & PREPROSTI NASVETI ZA UPORABNIKE WORDPRESSA:
https://www.mod.si/hitri-preprosti-nasveti-za-uporabnike-wordpressa/
SPLETNI TEČAJI:
Kako urejati spletno stran, tudi če nisi tehničen tip: https://portal.mod.si/tecaj/wordpress-mini/
Izziv: 5 dni, 5 korakov do boljše spletne strani: https://portal.mod.si/tecaj/izziv-do-boljse-spletne-strani/

ORODJA ZA STISKANJE FOTK:
JPEGmini: https://www.jpegmini.com/

Je program s pomočjo katerega lahko velikost fotografij zmanjšaš do 80%, ne da bi to vplivalo na kvaliteto fotografij.
ImageOptim: https://imageoptim.com/
Podobno kot JPEGmini zmanjša velikost fotografij, gre pa za brezplačni program, ki podpira večino vseh formatov fotografij in grafik.