PISANJE PRODAJNIH BESEDIL, KI DELUJEJO

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 6

Kaj se boš naučila?

Napisati prodajno besedilo, ki prodaja

Naučila se boš pritegniti pozornost in vplivati na stranko, da bo prebrala tvoje besedilo in si zaželela tvoj produkt oziroma storitev. Spoznala boš nove prodajne tehnike, pomen čustev pri pisanju besedil, vpliv desne in leve polovice možganov ter druge trike in nasvete, ki vplivajo na obnašanje tvojih kupcev. Predvsem pa boš spoznala tudi razliko med dobrim in slabim prodajnim besedilom, da boš lahko svoj biznis ponesla na višji nivo in se predstavila na zanimiv način, ki pritegne tvojo ciljno skupino.

Kako uporabiti čustva v prodajnih besedilih

Govorili bomo o dobrih idejah pisanja prodajnih besedil, ki nagovarjajo tvojo idealno stranko. Izvedela boš kateri besedilni element je najpomembnejši – naslov, podnaslov, prvi stavek ali morda kaj četrtega? Prav tako pa se boš naučila kako lahko čustva uporabiš sebi v prid – nagovori radovednost, pohlep, krivdo in vse preostale občutke, ki vplivajo na prodajni proces. Zapomni si, da dolgočasna besedila ne prodajajo in sedaj je čas, da se naučiš vseh novih znanj. Besede imajo moč in tukaj se boš naučila, kako stranko pripraviti do tega, da bo prebrala tvojo ponudbo ali prisluhnila tvoji prodajni predstavitvi.

Formulo za naslove

Spoznala boš tudi formulo za dober naslov, kako z naslovom pritegniti pozornost – znanja, ki ti bodo pomagala, da bodo tvoje vsebine vidne ter da bo tvoj e-mail marketing sistem deloval. Le nekaj prvih besed je ključnih, da stranka odpre ali e-mail ali pa ga preskoči in ostane neprebran. Nauči se oblikovati naslove, ki delujejo.

BOSSY MASTERCLASS

“Dolgčas ne bo nič prodal”

Bossy, ne veš kako napisati zanimiv tekst? Kako vplivata desna in leva polovica možganov na naše dojemanje besedila? Kako napisati dober tekst in predvsem se loviš kako napisati tekst, ki prepriča bralca? Ne skrbi, to se v Bossy-ju s tem mesecem konča!

Verjetno se zavedaš kakšno vrednosti ti lahko prinašajo vsebine, ki prodajajo in konvertirajo. V februarskem masterclassu boš osvojila dragocena znanja, ki te bodo naučila kako z naslovom pritegniti pozornost, kako prelisičiti možgane, da berejo tvoje objave in vsebine ter predvsem kako napisati prodajna besedila, ki delujejo.

Spoznala boš tudi formulo za dober naslov, kako z naslovom pritegniti pozornost – znanja, ki ti bodo pomagala, da bodo tvoje vsebine vidne in jih lahko pretvoriš pri pisanju besedil na družbenih omrežjih, spletni strani in v e-mail marketingu.

Komaj čakava, da pričneš z vsemi vsebinami, ki jih je mag. Aleš Lisac  pripravil zate in jih čimprej preneseš v prakso.

Nina in Tjaša

STROKOVNJAK MESECA

Mag. Aleš Lisac

Kaj vsebuje Masterclass “Pisanje prodajnih besedil, ki delujejo”

 • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
 • Video 1  – desna in leva polovica
 • Video 2 – kuverta – pismo
 • Video 3 – preproste besede
 • Video 4 – kako ugotoviti ali si napisala dober tekst
 • Video 5 – koncepti dobrih besedil
 • Video 6 – razlika med dobrim in slabim besedilom
 • Video 7 – formula za naslove
 • Video 8 – literatura

Kaj te še čaka v tem mesecu:

 • Skupno postavljanje ciljev
 • LIVE odgovarjanje na vprašanja

Navodila

 • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
 • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
 • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

Kdo je Aleš Lisac:
– Mag. Aleš Lisac je vodil podjetja v petih državah. Je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo.
– s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh.
– vodi delavnico Nemogoče, najbolje prodajano marketinško delavnico v Sloveniji, ki jo je izvedel že 125-krat (več kot 5000 udeležencev).
– Podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodita brata Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44 % hitro rastočih slovenskih podjetij.

@aleslisac

Video vsebine

BONUS

Bossy, si predstavljaš, da lahko napišeš prodajno besedilo za tvoj izdelek/storitev in ga nato pošlješ mojstru marketinških besedil, ki ga pregleda in ti pošlje popravke ter komentarje? Ja, prav vidiš!

Preglej vsebine in vsrkaj vsa nova znanja glede pisanja prodajnih vsebin, ki delujejo vsebin, ki prodajajo nato pa napišiti besedilo za tvojo idejo oziroma podjetje ter ga pošlji Alešu na ales@lisac-lisac.si.

Nora priložnost zate – svetovanje lahko izkoristiš le do konca februarja 2021.