TEMELJI

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 1

Kaj se boš naučila?

Poiskati svoj ZAKAJ

Če se osredotočaš samo na denar in finančni cilj, boš kmalu opazila, da to ni dovolj velik razlog, ki te zjutraj dvignil iz postelje. Vprašaj se: kaj bi počela, če za to nikoli ne bi bila plačana? Ena izmed težjih vaj, ki ti bo pomagala, da se v poplavi izdelkov/storitev ločiš od konkurence daš potencialnim strankam jasno vedeti zakaj izbrati tvoje podjetje ne pa nekoga drugega. Daj priložnost, da se ljudje s teboj in tvojo zgodbo, povežejo na globji ravni.

Določiti profil svoje idealne stranke

Si se kdaj zares vprašala koga tvoj produkt/storitev nagovarja oziroma kdo je tvoja idealna stranka? Ali samo čakaš, da se prodaja zgodi sama od sebe in tavaš po temi kdo bo tvoja naslednja stranka?  S tem, ko skušaš nagovarjati vse, ne nagovarjaš nikogar. Noben izdelek/storitev ni primeren za vse, tudi tvoj ne, tako da prej kot boš razdelala za koga si in koga želiš pritegniti, bolj uspešna boš pri doseganju pravih, tvojih idelanih strank in hitreje boš prišla k svojim ciljem.

Razširiti miselnost

Trenutni način razmišljanja te je pripeljal do tam kjer si danes, v kolikor pa želiš stopiti stopničko višje, se podati na drugačno pot in svoje življenje obrniti na glavo, potem moraš nekatere stvari začeti delati na drugačen način. Spoznaj, kaj je nama pomagalo, da sva si upali stopiti iz cone udobja in začeti graditi lastno podjetniško pot in katere metode nama pomagajo pri dnevnih izzivih. Bolj ko rasteš, bolj bo tvoje podjetje in finančno stanje raslo, saj si boš dovolila doseči več in spustila k sebi miselnost, da lahko imaš uspešno podjetje.

BOSSY MASTERCLASS

“Ker ne moreš graditi brez dobrih temeljev.”

Bossy, verjetno si želiš začeti s svojo lastno idejo, dodelati že obstoječi biznis ali pa si še v fazi zbiranja poguma, da stopiš na prvi korak – prav vseeno je, saj brez dobrih temeljev ne moremo niti začeti, niti graditi s takšno hitrostjo in uspehom kot bi želele.

Vstopila si v družbo istomislečih posameznic, sedaj pa je na tebi, da si dosledna do sebe in svojih ciljev, da narediš mesečne naloge in opazuješ napredek pri sebi.

Komaj čakava, da pričneš z vsemi vsebinami, ki sva jih pripravili, da bodo tvoji začetki lažji kot so bili najini.

Nina in Tjaša

Kaj vsebuje Masterclass “Temelji”

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video – Poišči svoj ZAKAJ
  • Video – Ustvari profil idealne stranke
  • Video – Metode, ki vplivajo na tvojo miselnost

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • Skupno postavljanje ciljev
  • Odgovarjanje na vprašanja Temelji

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja brez finančnih vložkov in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti