TVOJ UPGRADE - VIŠJE IN DLJE

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 9

Kaj se boš naučila?

Postavljanje cen

Od Aleša Lisca se boš naučila strategije postavljanja cen, načine kako uporabiti popuste, dvigniti cene svojih izdelkov ali storitev ter kako predstaviti določene akcije, da bodo tvoji popusti pravilno nagovorili stranke.  Skozi nasvete, primere in lastne izkušnje, ki jih je Aleš preveril v praksi, boš spoznala korake, ki jih je smiselno upoštevati pri postavljanju cen, da boš kar najhitreje lahko rastla in ustvarjala dobiček.

Izstopanje od konkurence

Spoznala boš preverjene nasvete, ki ti bodo pomagali, da boš vsak dan 1%boljša in na svoj brand pogledala iz druge perspektive – kaj in kako lahko narediš, da bo tvoj izdelek/storitev izstopala od konkurence. Čas je da te stranke opazijo, da pokažeš svoje prednosti, se predstaviš širšem občinstvu in pokažeš zakaj je tvoja ideja in storitev, tako vrhunska.

Work smart

Spoznala boš načine, ki bodo tvoje mišljenje preoblikovali, da boš na stvari pogledala iz vidika kako lahko nekatera področja bolj optimiziraš. Work smart, not hard pomeni, da obstajajo načini, da svoj izdelek/storitev oziroma cel brand ter svoje delo načrtuješ ter do rezultatov prideš na najhitrejši način.

BOSSY MASTERCLASS

“Včasih moraš stopiti korak nazaj, da greš lahko še hitreje naprej”

Hej Bossy,

Ta mesec se nama je v Bossy masterclassu pridružil Aleš Lisac, ki si ga že spoznala v šestem mesecu kjer je s tabo podelil nasvete in trike kako pisati besedila, ki prodajajo.

V zadnjih osmih mesecih smo skupaj osvojile temelje in skupaj sistematično rastle in osvajale znanje na področju Instagram, grafičnega oblikovanja, miselnosti, ustvarjanja vsebin, postavljanja spletnih strani in Facebook oglaševanja. Zate imava v naslednjih mesecih pripravljene vsebine za katere veva, da ti bodo še hitreje pomagale priti do tvojih ciljev.

Preden pa se skupaj lotimo naslednjih korakov, je čas, da se ustavimo, naredimo pregled kje se nahajamo in kam smo namenjeni. Kdaj moraš stopiti korak nazaj, da lahko greš še hitreje naprej. Ta mesec je čas za nadgradnjo tvojega obstoječega branda, skupaj se bomo posvetile trem ključnim sklopom, ki ti bodo pomagali ne glede na to kje se nahajaš. Posvetile se bomo postavljanju cen, izstopanju iz konkurence in kako delati pametneje, da lažje prideš do ciljev.

V prvem delu se boš učila od Aleša, v drugem bova svoja znanja s tabo podelili midve, pridružili pa se nam bosta še dve podjetnici in skupaj s tabo podelili svoje izkušnje in dragocene nasvete.

Komaj čakava, da gremo skupaj še višje in dlje.

Nina in Tjaša

Kaj vsebuje Masterclass “Tvoj upgrade - višje in dlje”

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video 1  – Postavljanje cen
  • Video 2 – Izstopanje od konkurence
  • Video 3 – Work Smart
  • BONUS – Zivabowl
  • BONUS – Soulfle

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • FB live odgovarjanje na vprašanja

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

STROKOVNJAK MESECA

Aleš Lisac, Nina Štefe in Tjaša Smuk

ALEŠ LISAC

Če ga še ne poznaš:
– Mag. Aleš Lisac je vodil podjetja v petih državah. Je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo.
– s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh
– vodi delavnico Nemogoče, najbolje prodajano marketinško delavnico v Sloveniji, ki jo je izvedel že 125-krat (več kot 5000 udeležencev)
– podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodita brata Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44 % hitro rastočih slovenskih podjetij.

Video vsebine

SKLOP 1 - ALEŠ LISAC

SKLOP 2 - NINA IN TJAŠA

BONUS - SLOVENSKI PODJETNIKI