USTVARJANJE VSEBIN, KI PRODAJAJO

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 5

Kaj se boš naučila?

Ustvariti vsebino, ki konvertira

Naučila se boš definirati kakšne transformacije si želi tvoja idealna stranka ter kako ji lahko s svojim produktom ali storitvijo pri tem pomagaš. Spoznala boš načine, kako poiskati na katerih platformah se zadržuje in kakšno vsebino najraje konzumira, kar ti bo pomagalo pri ustvarjanju vsebin za socialna omrežja.  Spoznala boš moč freebie-jev, kako in kolikokrat jih pošiljati ter kaj naj vsebujejo, da boš povečala svojo mailing listo ter vsebinsko pritegnila stranke.

Kako do dobrih vsebin

Govorili bomo o dobrih idejah – da bodo vsebine nagovarjale tvojo idealno stranko na emocialnem nivoju in se pričnejo povezovati s tvojim brandom ter zgodbo. Spoznala boš zakaj so ideje glavna valuta spletnih vsebin. Dobila boš pet namigov kako priti do dobrih idej na spletu – ki bodo s tvojo stranko komunicirale na nivoju, ki je njen blizu. Ustvariti enostavne, nepredvidljive z elementi presenečenja, konkretne, kredibilne vsebine, ki vzpodbudijo čustva. Zapomni si, dobra ideja je srce vsebine!

Formulo za pripravo vsebin

V tretjem videu se boš naučila kako  s pomočjo enostavne formule pripraviti vsebine – pet korakov, ki jih lahko uporabiš vsakič, ko se ti zatakne pri pripravi vsebin. Poslovi se od nenačrtovanega pripravljanje vsebin brez strategije in rezultatov. S tem Masterclassom boš prenehala vsebine prepuščati naključju.

BOSSY MASTERCLASS

“S pravo vsebino nagovori svojo idealno stranko”

Bossy, ustvarjaš vsebino, ampak z njo ne dosežeš rezultatov, ki si jih želiš ali pa imaš čisto preveč idej in s pripravo vsebine težko ostajaš konsistentna in si brez pravega načrta? Ne skrbi, to se v Bossy-ju s tem mesecem konča!

Verjetno se zavedaš kakšno vrednosti ti lahko prinašajo vsebine, ki prodajajo in konvertirajo. V januarskem masterclassu boš osvojila dragocena znanja, ki bodo tvoje vsebine popeljale na višji nivo.

Spoznala boš kaj je konverzija, zakaj vsebina ne konvertira, kaj si tvoja idealna stranka sploh želi od tebe, kako z vsebino neznance spremeniti v kupce in oboževalce ter kako z vsebino pripeljati do nakupa.

Komaj čakava, da pričneš z vsemi vsebinami, ki jih je Anamarija iz Contentpixie pripravila zate in jih čimprej preneseš v prakso.

Nina in Tjaša

STROKOVNJAK MESECA

Anamarija Rok - Content pixie

Kaj vsebuje Masterclass “Ustvarjanje vsebin, ki prodajajo”

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video 1  – Vsebina, ki konvertira
  • Video 2 – Kako do dobrih idej
  • Video 3 – Formula za pripravo vsebin

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • Skupno postavljanje ciljev
  • Odgovarjanje na vprašanja

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

Zdravo, sem Anamarija – strastna digitalna nomadka, vsebinska strateginja in ljubiteljica bele kave v velikih skodelicah.

Z ustvarjanjem vsebine se ukvarjam že 10 let, med moji strankami pa se najdejo tudi večja podjetja kot so na primer ABC Accelerator, Kragelj Arhitekti, Hausbau, Medicinski Center Ljubljana, Experium in Pramana Experience.

V zadnjem letu sem se z željo po večji svodobi popolnoma usmerila v vsebinski coaching in pripravo lastnih spletnih tečajev. Tako me večinoma najdete na Baliju, kjer ostalim podjetnicam kot tetka iz ozadja pomagam postavljati vsebinske strategije in znanje transformirati v online zaslužek.

Pri pripravi strategije in vsebine sem pomagala tudi pri Glowinface, Prophsee, Li Quandisa, Flouffy in Ease into being, v januarskem masterclassu pa bom  predstavila s kakšno vsebino lahko tudi vi dosežete dobre rezultate online

@contentpixie

Video vsebine

BONUS

Bossy, preglej vsebine in vsrkaj vsa nova znanja glede ustvarjanja vsebin, ki prodajajo. V naslednjem tednu boš imela ekskluzivno priložnost, dobila boš 1 na 1 posvet z Anamarijo Rok – 45 minut strateškega svetovanja, kjer boš prejela vse odgovore na tvoja vprašanja. Skupaj z Anamarijo boš predelala kaj še lahko svojemu brandu vsebinsko dodaš, da bo ta bolj viden na spletu in boš dobivala boljše rezultate.

Nora priložnost zate – svetovanje lahko izkoristiš le do konca januarja 2021.