YOUTUBE KOT PRODAJNI KANAL

[progressally_media media_id=”1″]

[progressally_objectives]

[progressally_progress_bar]

ŠTEVILKA 11

Kaj se boš naučila?

Kako začeti z Youtube kanalom

Veš, da lahko narediš svoj Youtube kanal izpostavljen, da te ciljna skupina boljše in hitreje spozna ter odkrije? V primerjavi z drugimi družbenimi omrežji bi lahko rekli, da ima Youtube “najbolj fer” argoritem – kvalitetna in dobra vsebina ti lahko hitro prineseta ogromno izpostavljenost. Tjaša ti v prvem delu prikaže kakšen vpliv ima lahko Youtube na tvoj biznis. Kako spraviti ljudi do tvoje spletne strani, do nakupa in kako lahko Youtube uporabimo kot dodaten prodajni kanal.  Izkušena Youtuberka ti predstavi kako deluje platforma, ki jo v Sloveniji zelo premalo izkoriščamo v poslovne namene. Osredotoči se na platformo, ki ima ogromen potencial, da dvigneš svoj biznis na višji nivo.

Ustvarjanje video materialov

Kakšen je tvoj zakaj, kaj boš snemala, kaj želiš predstaviti in za koga bodo tvoje vsebine? Do sedaj smo se že naučile (masterclass Temelji) postaviti idealno stranko – znanja preteklega masterclassa uporabi tudi v tem korako svoje poslovne poti, ko boš načrtovala svoj nov prodajni kanal. Tjaša ti v drugem videoposnetku poda vprašanja na katera si moraš odgovoriti še preden začneš vzpostavljati svoj Youtube profil. Močna motivacija in jasno dodelani sistemi? Za motivacijo boš poskrbela sama, v Masterclassu pa boš dobila vse preizkušene nasvete in trike, ki ti bodo pomagali vzpostaviti preverjene kvalitetne sisteme.

Objava video vsebin in promocija

Naslov, ki privlači gledalce z elementom SEO optimizacije? Oblikovanje naslovne slike tvojega videoposnetka? Kako narediti, da video dobi čim več ogledov ter kaj je pomembno pri Youtube analitiki? Izkušena Youtuberka je zate pripravila vsebine, kjer boš pridobila vsa potrebna znanja, da boš najbolj uspešno naložila videoposnetek ter dosegla svojo ciljno skupino.

BOSSY MASTERCLASS

“Youtube kot prodajni kanal”

Hej Bossy,

ker želiva, da se izogneš začetniškim napakam, da se naučiš od uspešnih slovenskih podjetnikov in da lahko še hitreje rasteš proti svojim ciljem, sva zate v tem mesecu pripeljali Tjašo Deu. S teboj podeli vse trike in nasvete, da boš lahko pričela uporabljati dodaten prodajni kanal – Youtube, kjer ob gledanju različnih video vsebin, tudi tvoje stranke preživijo delček svojega časa.

Preden ustvariš svoj prvi video pa si poglej Masterclass, da boš pripravljena naredila prvi korak proti ustvarjanju novega uspešnega prodajnega kanala! Tjaša te popelje skozi vse korake, da se naučiš postaviti trdne temelje in z samozavestjo pričneš graditi svoj kanal, deliti svojo zgodbo ter ustvarjati uspešno promocijo za svoj izdelek ali storitev.

Komaj čakava, da pričneš z vsemi vsebinami, ki jih je zate pripravila Tjaša in veseliva se tvojih prvih korakov, ustvarjanja uspešnega Youtube kanala.

Nina in Tjaša

STROKOVNJAKINJA MESECA

Tjaša Deu - Joksimovič

Kaj vsebuje Masterclass “Youtube kot prodajni kanal"

  • Bossy Coach pdf. delovni zvezek z vajami
  • Video 1 – Kako začeti z Youtube kanalom
  • Video 2 – Ustvarjanje video materialov
  • Video 3 – Objava video vsebin in promocija

Kaj te še čaka v tem mesecu:

  • LIVE odgovarjanje na vprašanja v FB zaprti skupini

Navodila

  • Dovoli si in preizkusi nov način učenja in se znebi vseh “kaj če”, vseh dvomov in daj priložnost rasti ter razvoju.
  • Udobno se namesti, pripravi si skodelico najljubše kave ali čaja, vzemi slušalke ali pa najdi miren kotiček in si poglej prvi video.
  • Prenesi in natisni delovni zvezek – naj ti osebni Bossy Coach pomaga pri razumevanju video vsebine. Ne dovoli si, da natisnjen obleži na mizi, ampak ga izpolni in se temeljito poglobi v napisane vaje, ki ti bodo pomagale pri oblikovanju trdnih temeljev tvoje podjetniške poti

Tjaša Deu je svojo Youtube pot pričela leta 2007, ko je bila še v najstniških letih. Lahko rečeva, da je bila ena izmed prvih Youtuberk v Sloveniji, ki je svoj hobi preko internetne platforme, pretvorila v biznis.

Trenutno je aktivna na dveh YouTube kanalih: slovenskemu Tjaša Deu in angleškemu kat4K, kjer predstavlja izdelke zabavne tehnologije, mobilne telefone in kamere. Vsa znanja in izkušnje, ki jih je pridobivala skozi leta in sodelovanja z različnimi podjetji, sedaj predaja posameznikom ter podjetjem s svojim svetovanjem za socialna omrežja, kjer je specializirana posebej za Youtube platformo.

Podjetnica, ki je svoj biznis razvila iz ideje in navdušuje z ustvarjanjem različnih projektov v katerih združuje svojo ljubezen do razsežnosti interneta, snemanja, montaže ter nastopanja pred kamero.

Video vsebine

BONUS